samuel

Shufflen katamaraanikausi käynnistyi F18-luokkayhdistyksen leirillä huhtikuun lopussa. Kaissi on vielä hiihtomoodissa, mutta Samuel sai veneen kuntoon ja vesille muiden avustuksella. Erityiskiitokset Karrille!

Leirin valmennuksellisesta annista nauttiminen jäi vähäiseksi. Rannassa kului paljon aikaa veneen kanssa puuhaamiseen. Vedessä pääsi lähinnä ihmettelemään, mitä veneessä pitikään tehdä missä tilanteessa, mistä päin tuulee ja mihin suuntaan pitäisi ajaa.

Saatiinpa katti kaadettuakin sivutuulessa kunnon ohjausvirheellä. Kaatuminen meni ihan hitaasti ja turvallisesti. Veneen nosto sujui nopeasti, mutta takaisin veneeseen pääsy oli hiukan hankalaa fokan cunningham-virityksen välistä.

Vähän pitäisi vielä hakea tuntumaa ennen Emäsalon lenkkiä.

http://f18.fi/2010/04/formula-18-leiri-24-25-4/Shufflen katamaraanikausi

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.