kaissi

Kesä on jatkunut kevein kelein. Varustamon väki on yhdessä vesillä olleessaan käytännössä aina päässyt treenaamaan kevyen kelin purjehdusta ja trapetsit ovat toimineet lähinnä koristeina.

Kevyessä kelissä on toki hyvänä puolena se, että tuotakin liisterimenoa tulee treenattua, mutta eilisen max 3kn melomalla alkoi olla jo liian paksua.

Hyvää on lisäksi se, että mitään kamoja ei ole hajonnut ja itseasiassa köydetkin alkavat olla kutakuinkin ojennuksissa. Muutaman gummistritsan virityksen jälkeen trampoliini on riittävän puhdas, jotta ratakisatilanteessa löytyy aina kaikki tarpeellinen. Kauden alun käärmeenpesä olisi todennäköisesti tuottanut paljon hammastenkiristelyä ja jänniä tilanteita merkeillä.

Virittelyn ja opettelun tuloksia päästään sitten testaamaan viikon päästä Hangossa. Veneen siirto on vielä auki, mutta tällä hetkellä näyttäisi menevän trailerihommiksi. Toisaalta parempi sekin kun Helsinki-Hanko -melontaturnaus.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.