samuel

Miehistö on saapunut Naantaliin. Kippari hinaa venettä läpi Suomen. Aamulla katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi ennen radalle lähtöä.

On siis koittanut vuoden 2009 E Scow -rankingin ensimmäisen osakilpailun aika. Shuffle on vasta kaivettu talvisäilöstä, eli harjoittelu ennen ensimmäistä kisaa jää vähiin. Koska assykonversio jäi syksyllä kesken, meillä on vielä paljon puuhasteltavaa aamulla ennen ensimmäistä lähtöä, mikäli meinaamme osallistua kisaan genaakkerilla.

Atte ei päässyt mukaan; Mikke on neljäntenä miehistön jäsenenä. Kävimme Naantaliin saavuttuamme rannassa juttelemassa turkulaisten kanssa. Sitten etsiskelimme vielä kelvollista ruokapaikkaa. Kun näkee vähän Naantalin keskustaa ja menoa täällä, ymmärtää paremmin, miksi rattopojat ovat sellaisia kuin ovat…

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.