kaissi

Kaissi ja Samuel kävivät starttaamassa kauden yhdessä kun viime viikonloppuna satuttiin vesille eri päivinä. Pienen turaamisen ja osien metsästyksen jälkeen Shuffle leveämpi saatiin välttävään purjehduskuntoon ja pääsimme vesille aurinkoisessa ja lämpimässä kevätsäässä. Tuuli puhalteli pohjoisen suunnalta keskimäärin 3 m/s – ajoittain puuskissa sen verran, että molemmat pääsivät kapuamaan ujosti trapetsille kryssittäessä.

Suurin osa ajasta meni opetellessa omia juttuja. Samuel tutki stooran sielunelämää, assyn lennätystä ja yritti saada lihasmuistiin kaikki ylä- ja alamerkin toimenpiteet. Kaissilla aika meni tuntuman hakemiseen ja trapetsille nousun treenaamiseen.

Päivän kruunasi viimeisen lenssin wild thing -vetäisy kun isännät säntäsivät runko ilmassa auringonlaskussa kauniin kevätpäivän päätteeks. Avain erityisen hauskaa oli se.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.