kaissi

Shuffle-varustamon kausi 2009 alkaa näillä näppylöillä. Shuffle leveämpi on noudettu talvisäilöstä ja paistattelee EPS:n auringossa. Tänään haarukka siirtynee HSK:lle viikonloppulomalle forkkisten ensimmäiselle treenileirille.

Reissailu on saanut forkkiksen aika kurjan kuraiseen kuntoon. Leirin aikana tehdään akuuteimmat korjaukset kuten peräsimien korjaus sekä spinnufallin ja -skuutin päivitykset. Leirin jälkeen ohjelmassa onkin kunnollinen keväthuolto, joka pitää sisällään ainakin runkojen gelkkarin uusimisen pohjista, pesun, vahauksen, metalliosien kiillottelun ja muiden väsähtäneiden köysien päivityksen.

Shuffle pidempi pääsee näillä näkymin suoraan talvivajasta Naantaliin kisoihin. Tosin tämäkin vene vaatii vielä hieman poraa ja puukkoa.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.