kaissi

Rikin modaus jatkuu. Nyt on toppifallille sahattu aukko, spriidarit pistetty kiinni ja uudet viuluvantit kiinnitetty. Vielä toppifallin hela paikoilleen ja pari pientä kiinnittelyä ja riki on valmis pystytettäväksi. Jos homman haluaa tehdä suoraan Melgesin kitillä, pari tuumakoon poraa ja kierretappia menee hankintaan. Nuo tosin voi vaivatta muuttaa millikokoihin tai korvata pop-niiteillä – tai osin molempiparempi. Ohessa muutamia kuvia:

http://picasaweb.google.com/kai.ruuskanen/ShuffleAsymmetricConversion02

Nationals -haaveet  alkavat sulaa kovaa vauhtia, joten assyn säätö jäänee kesälomahommiksi. Samalla jää hieman aikaa kuunnella miten jenkeissä aiotaan selviytyä nykyisistä rikiongelmista. Ongelma on todellinen ts. veneet eivät kestä assyn kuormia kovemmissa keleissä ja aalloissa.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.