kaissi

Vaikka maailmalla kuuluu vauhdikkaiden alamäkien ohessa riitasointuja lentävästä hardiksesta ja keulan kautta kippaavista mastoista, Shufflen assymodaus on alkanut. Ohjeet löytyy ja jotain työkaluja. Ei homma voi olla vaikeaa. Eihän?

Väärin. Homma ON vaikeaa – etenkin jos jotain työkaluja ei ole sama kuin tarpeelliset työkalut.

Mastosta vaikka ensin. Sunnuntaina teimme maston mittaukset ja merkit toppifallille ja viuluvanteille. Tänään aloitimme avartamalla ison skuuttilukon reikää niin, että toppifallin pylpyrä saadaan paikalleen. Vain viila puuttui ja reikä jäi avartamatta sopivaksi. Lisäksi aloitimme vanhojen spriidarien modauksen ja Kaissi muisti taas miksi ohuella terällä metallia poratessa poraa ei saa väännellä ja kierrosennätykset pitää tehdä joskus muulloin. NAPS.

Nyt kuitenkin masto muutamaa reikää, pientä viilailua ja jokusta popparia vailla valmis. Kun huomenna kävisi kaupassa ostamassa kaiken puutteellisen niin kenties masto alkaisi huomenna illalla olemaan assyready. Tai sitten ei. Voisi kenties ostaa pari spriidaria ja mastoputkea ihan vaan varuiksi nurkkaan lojumaan.

Runko sen sijaan saa kokemattoman kuttaperkkapron hikoilemaan. Kannessa on merkki reikää varten. Kannen alla on merkki laipion arvioitua paikkaa varten. Ohjeet ovat kohtalaisen sekavat pienine epätäydellisyyksineen ja mikä HLVTT on vang thru deck block?!?!?! Juuri nyt näyttää siltä, että SUV LM-kisoissa meillä on tuplaspriidarit, mutta itse lasikuituduuni jää kisojen jälkeiseksi huviksi.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.