kaissi

E-Nationals 2008 käytiin ilman Shufflen osallistumista. Valitettavasti emme saaneet minimiksi asettamaamme kolmea kotimaista kasaan ja päätimme Samuelin kanssa skipata reissun. Kisat olivat olleet suuri menestys ja 71 veneen fleetti oli jenkkienkin mielestä ollut onnistunut saavutus. Kaikki paitsi yksi vene ajoivat assyrikillä. Shufflen porukka yrittää uudelleen jenkkireissua. Tällä kertaa kyse olisi ILYA Championship -kisasta, josta Kaissilla onkin jo aiempaa kokemusta vuodelta 2006. Järjestelyt ovat käynnissä ja päätös tehdään lähipäivinä.

Scow-purjehduksen lisäksi Shufflen väki tekee aluevaltauksia muihinkin luokkiin. Kaissi kävi X-35 EM:ssä Kielissä ja Hangossa ajellaan Heikin First 31.7 -veneellä OD-rataa. Näiden verryttelyjen lisäksi muistakin – hieman vakavemmista – köliveneprojekteista on ollut puhetta. Lisätietoja Shufflen uusista valtauksista pian. Vinkkinä kerrottakoon, että Shuffle-veneiden valmistaja olisi sama 😉

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.