kaissi

Eilinen oli sitten toinen päivä ulkona. Homma alkoi standarditavalla l. useiden tuntien odottelulla ja välittömällä välinerikolla. Paaran peräsin ei meinannut jäädä alas. Ajelimme lähtöalueelle toinen lapa pitkällään ja aloitimme korjailun mestoilla. Uhrasimme huulirasvapurkin ja saimme peräsimen toimimaan.

Eka lähtö meni hieman varovaisesti ja jäimme pakkeihin. Venda vapaisiin ja päätimme ajella saman tien oikeaa laitaa kun keli oli kevyttä ja vendat kalliita. No oikea laita imi isosti ja olimme ekalla ylämerkillä aika perällä. Lenssit ajelimme varovasti ja alagatet hölmösti ja menetimme lisää sijoja sekä ekalla alamerkillä että maaliin tultaessa. Tulos 20/23 ja regatan huonoin purjehdittu sijoitus. Mahdollisuudet olisi tuolla startilla ja ekalla kryssillä olleet jossain 17-18 tienoilla ilman porttien kanssa tusailuja. Harmitti.

Toinen startti oli loistava. Keskeltä linjaa vapaissa tuulissa ja hyvällä vauhdilla. Forkkisten kiihdytys on ihan oma lajinsa ja sen hoksaaminen kesti hetken. Nyt, viidennessä startissa teimme sen oikein ja kerralla nappiin. Nyt pidimme vasemman laidan, jossa tuntui olevan enemmän painetta ja olimme ylämerkillä täysin pelissä mukana. Ekalla lenssillä jumitti spinnun falli ja fallia trampalla suorana pitävä kumppari/ploki irtosi Katin rajussa nostossa (Katin nostot ovat silkkaa timanttia). Lisäksi spinnu putosi kerran lenssillä. Portit ajoimme tällä kertaa paljon fiksummin ja toinen hyvä kryssi ja olimme ylätolpalla kympin joukossa. Viimeisessä alamäessä keveni ja se jäi meiltä tajuamatta. Vedimme runko ilmassa nk. leijapalloa (runko nousee, vene ei kiihdy) ja päästimme Pastorin ja Bulthaupin niistämään meidät ja maalissa parin OCS:n takia yhdeksäntenä. Hieno fiilis tuossa porukassa.

Paluumatkalla poseerasimme hieman kameralle ja Murphyn lain voimalla Kati hajoitti spinnun laskussa olkapäänsä. Tänään lähdemme teipatulla gastilla vesille. Katsoo mitä hommasta tulee.

Kaissi ja Kati poseeraavat paluumatkalla satamaan

Kaissi ja Kati poseeraavat paluumatkalla satamaan

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.