kaissi

Viikonloppu oli todellinen toimintapläjäys. Aurinkoinen lauantai vietettiin EPS:n edustalla kumpparin selässä kuvaillen PamG:n edesottamuksia vesillä. Tuuli oli ehkä turhan kevyttä ja kalusto aavistuksen verran särki, mutta siitä huolimatta sessiosta jäi käsiin aika siivu kuvia ja jokunen tovi videokuvaa. Linkki kuviin jahka saamme matskun jälkikäsittelyt hoidettua. Hauskaa oli ja poijjat veti hienosti. Pitääpä joskus tehdä samanlainen sessio Shufflenkin kanssa.

PamG karkaa kuvaajaa

PamG karkaa kuvaajaa. Kuva: Mikael Rinnetmäki

IMG_1148

PamG ja syyskelin kauneus. Kuva: Mikael Rinnetmäki

Sunnuntaina aamu alkoi vieläkin aiemmin Shufflen pakkaamisella traikulle. Reippaan pakkaussession perään kiikutimme veneen Vantaalle Vuosaareen kupeeseen, jossa purimme sen palasiksi ja pakkasimme konttiin. Itse konttitalkoot olivat yllättävän työläät. Teimme ensin räkit, joihin kasasimme kanootit. Perään muiden osien, pakkien ja purjeiden kasailu niin, että viiden F18-veneen lisäksi konttiin mahtui vielä kumivene ja 3 Laseria trailerin kera. Toimenpide otti 12h – koko aikana ei ehtinyt edes sapuskalle eikä vettä muistunut mukaan reissun.

Karri ja Pastori ensimmäisen veneen kimpussa. Kuva: Kaissi

Karri ja Pastori ensimmäisen veneen kimpussa. Kuva: Kaissi

Seuraava repäisy onkin sitten Las Palmasissa, jossa 2.12 odottaa kontin purku ja veneen kasaaminen 5.12 alkavaan kisaan. Kisan päätyttyä 8.12 sama sessio pitäisi tehdä nopeutetussa aikataulussa yhden illan aikana. Jännittää.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.