kaissi

Ilmat viilenevät, illat pimenee ja kelloa siirretään väärään suuntaan. Aivan ehdottoman hyvä kaava purjehdustreeneille. Kauden pidennyksen innoittaman Shuffle on käynyt viime päivinä kahdesti vesillä. Koska Samuel on ollut aavistuksen kiireinen, on Kaissi rekrynnyt KatiTellervon lumen keskeltä takaisin vesille köysiin.

Näin ilmastonmuutoksen aattona purjehdus on yllättäen ollut edelleen toteutettavissa marraskuun kynnyksellä – ja kaikesta päätellen kelit jatkuu vielä vaikka kuinka pitkään. Valoa kun vielä saisi illan iloksi nottei tarvitsisi pimeässä suditella. Tänäänkin alkoi kuuden jälkeen köydet olemaan kateissa joka manööverin perään – ei suoranaisesti keli, jossa haluaisi sotkeutua köysiin ja nepata nurin.

Ja ei kun vesille.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.