kaissi

PrePäitsin surkea trimmi sapetti niin paljon, että kaivoimme uuden rikin trimmiohjeet esiin ja käväsimme perjantaina Aten kanssa ruuvailemassa rikin ohjeiden mukaiseen kuntoon. Tietenkin uuden ohjeen mukaan riki tulee aika lailla erilaiseksi ja jo heti ruuvaussession jälkeen näytti, että maston alaosassa on paljon enempi prebendiä kuin PrePäitsissä. Miehistöpulan takia emme kuitenkaan päässeet perjantaina tulosta ihmettelemään vaikka keli oli mitä mainioin. Sovimme sunnuntaiksi.

Tänään tietenkin keli oli täydellistä rikintrimmauskeliä l. täysi Mouhijärvi. Keskituuli ehkä nelosessa tai jopa alle ja puuskissa meinasi tukka irrota päästä. Hyvä hyvä – miten tämä tuntuu niin tutulta… Aikamme vitkasteltuamme vene kuitenkin oli laiturissa purjehduskunnossa ja pakko oli mennä ulos. Aten lisäksi mukana oli Senja ja autosta kyytiin napattu Tuomas. Puntti riitti mukavasti kun Aten vahingossa keulaan repäisemä purje osoittautu heavy jibiksi 🙂 Uskomatonta!! Siellä se on maannut veneen pohjalla ja kulkenut kaikki regatat, mutta hieman kurjan ulkoasun takia purjetta ei koskaan ole vedetty ylös. Purje oli todella hyvän muotoinen ja flätti heavy, joka toimi kuin unelma tuossa kelissä. Muutenkin riki toimi taas kuin vanhaan hyvään aikaan. Luovikärkkäys oli tiessään ja iso näytti todella hyvältä. Ai kun kiva. Vaapuimme vajaan tunnin kauheissa puuskissa ja tulimme veks.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.