samuel

Illalla Team Shuffle kävi illallistamassa Figarossa. Ruoka ja palvelu olivat erittäin hyviä.
Aamulla mietittiin, miten saadaan vene ja traileri Padasjoelle tai Espooseen, kaksi miestä pääkaupunkiseudulle, yksi Tampereelle ja yksi Säynätsaloon kahdella käytössä olevalla autolla. Kyseisestä logistiikan ja johtamisen harjoitustyöstä arvosanaksi tuli ehkä välttävä.
Loppujen lopuksi Samuel lupautui ajamaan Daltonin Riston Minin Padasjoelle. Kesäisellä kaaralla oli hienoa körötellä pitkin keskisuomalaisia maisemia kauniissa auringonpaisteessa. Kuskia vanhemmasta autosta rupesi kuitenkin Jämsän kohdalla vuotamaan jäähdytysnesteet pois. Tätä kirjoitettaessa odotellaan, että Mini pääsee hinaukseen.

1 kommentti

  1. Kiitos huolenpidosta. Auto pääsi jopa välisäilytyksestä pajalle ja on jo jokusen aikaa ollut paremmassa kunnossa kuin moneen vuoteen aiemmin. Nyt sillä ihan aikuisten oikeesti uskaltaa ajella pitkiäkin matkoja!

    Kommentti, kirjoittanut Risto — 18.08.2008 @ 22:07

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.