samuel

Itse PrePäitsi meni oikein hyvin. Meillä oli paljon totuttelua uuteen rikiin. Usein tuntui, että kaikkien säätöjen pitäisi olla kohdallaan, mutta vene ei vain kulje. Kaissin mielestä pinnatuntuma oli huono.
Ensimmäisessä lähdössä ajoimme varmuuden vuoksi neljä kierrosta, kun emme olleet varmoja, tuliko ylämerkin levittäjä kierrettyä ensimmäisellä kierroksella. Tulosten mukaan voitimme kuitenkin sekä sen että pari seuraavaa lähtöä. Π voitti hienosti päivän viimeisen lähdön.
Viimeisessä lähdössä Shuffle vähän töhöili. Lähdön jälkeen haluttiin pois Loiskiksen takaa ja vendattiin suoraan Peto Jr:n eteen. Piti pysäyttää ajamalla tiukasti vastatuuleen. Myöhemmin yritimme tehdä tiukkaa vendaa ja ajaa Piiskan perästä, mutta Piiska lähtikin väistämään meitä. Totesimme tehneemme virheen ja pyörimme kierroksen.
Buddy kävi ajamassa 2. ja 3. lähdön, mutta heitä ei näkynyt tuloksissa. Olisiko ilmoittautuminen jäänyt tekemättä?
Kiva kisa. Muut scowit jäävät ajamaan vielä varsinaisen Päijännepurjehduksen, mutta Shufflen miehistö lähtee lauantaiaamuna kotiin. Kaissi menee D:hen.

1 kommentti

  1. Noista kahdesta töhöilystä voisi vielä kommentoida sen, että molemmissa tilanteissa toinen vene olisi ollut velvollinen väistämään, mutta molemmissa vendasimme käytännössä suoraan syliin ja katsoimme paremmaksi väistää / pyöriä herrasmiesmäisesti töhöiltyämme.

    Lisäksi trimmi tosiaan on pielessä ja riki vaatii todellista tekemistä. Toiset spriidarit muuttavat topin käyttäytymistä niin paljon, että toppi ei juurikaan repsahda leehen vaan toppi on kuin rautanaula. Siksi toppiin pitää saada aika paljon prebendiä, jotta siellä ei ole liikaa muotoa. Tällä hetkellä isossa on todella paljon muotoa eikä skuutilla ja kikillä saa muotoa millään pois. Kenties syynä on liian pitkät timantit, joihin ei saa riittävästi painetta – lyhennystalkoot siis edessä.

    Kommentti, kirjoittanut Kaissi — 21.07.2008 @ 19:56

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.