kaissi

Vene on tuotu EPS:n rantaan Nuottaniemeen ja pistelty kasaan. Vene on talvisäilytyksen jäljiltä aavistuksen pölyinen, mutta muuten aivan tiptop. Kävimme Aten kanssa huoltamassa maston ja pistimme sen pystyyn viikko sitten sunnuntaina. Viime lauantaina pääsimme Heikin ja Aten seurassa ulkoilemaan kun riki oli ensin kutakuinkin kohdillaan ja pystyssä. Aloittelimme tänä vuonna uusilla spriidarisäädöillä ts. pistimme spriidarit North Sailsin ohjeiden mukaan max aft -säädölle ts. niin taakse kun ne säätöjen kanssa onnistui. Purjehduksen aikana riki näytti ihan fiksulta – säätöä pitää maistella vielä.

Muuten eka purjehdus oli hapuilua. Koska olimme kolmestaan, olimme hieman alipainoisia. Riki oli perussäädöllä ts. kevyt vs. keskituuli ja tietyissä kohdin tuuli oli turhan puuskittaista, että olisi päässyt rauhassa treenailemaan ajamista ja trimmaamista. Kivaa kuitenkin oli ja pääsimme luikuttelemaan aika mukavia vauhteja sivutuulessa.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.