samuel

Suomen urheiluveneliitto järjesti viikonloppuna perinteiset (jo toiset) urheiluveneiden luokkamestaruuskilpailut. Kisa oli osa E Scowien rankingia, vaikka eskojen luokkamestaruus ratkaistiin jo viikkoa aiemmin Tampereella.

Lauantaiaamuna tuulta oli reilu 15 metriä sekunnissa, mikä on jo aika monien veneiden luokkasääntöjen maksimiarvo tai yli sen. Kilpailujärjestäjät päättivät kilpailijoita kuultuaan odottaa varhaiseen iltapäivään ja ilmoittaa kello 13, ajetaanko lauantaina lainkaan. Kello 13 lähes kaikkien E Scowien miehistöt olivat syömässä Casa Maressa. Lykkäyslipun laskiessa tuli kiire päästä vesille.

Shuffle oli ainoa E Scow, joka ehti kello 14:10 lähtöön – ja mekin olimme lähtöalueella alle 2 minuuttia ennen lähtölaukausta. Rata oli lyhyt, joten tunnissa ehdittiin ajaa toinenkin lähtö. Siitäkin tuli voitto Shufflelle.

Sunnuntaina ajettiin kolme lähtöä. Neljäskin olisi lähetetty, mutta… Scoweilla oli taas vaikeuksia päästä lähtöviivalle ajoissa. Vain Shuffle ja Loiskis ajoivat kaikki lähdöt alusta loppuun. Buddyllä tuli ongelmia veneen kanssa ja naantalilaiset uittivat Hang Teniä aika syvällä. Shuffle otti ilman suurempia vaikeuksia voitot kaikista lähdöistä.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.