samuel

Toisen päivän aamuna tuuli oli aika reipasta. Ajelimme ensimmäistä lähtöä odotellessamme sivutuuleen ja mietimme, lähdemmekö radalle ollenkaan. Saimme kohtalaisen startin, mutta ajelimme liian varovasti emmekä reagoineet tuulen tyyntymiseen ensimmäisen vastatuuliosuuden loppupäässä. Lähdöstä reilusti myöhästynyt Buddy meni ohi ja voitti lähdön.

Toisessa lähdössä kaikki neljä scowia olivat lähtölinjalla samaan aikaan. Kasvatimme kaulaa muihin pikkuhiljaa ja nappasimme regatan kolmannen lähtövoittomme. Koska lähtöjen välit olivat pitkiä, vaatteemme märkiä ja tahdoimme päästä ajoissa kohti pääkaupunkiseutua, jätimme viimeisen lähdön ajamatta. Sen voitti Buddy, joten Salot veivät regattavoiton ja vuoden 2007 luokkamestaruuden. Olimme kuitenkin tyytyväisiä tasapisteisiin.

Näsijärvi oli kisaamiseen oiva paikka. Kovassakaan tuulessa aallot eivät yltyneet yhtä koviksi kuin merellä.

Urheiluveneliiton kuvagalleriasta löytyy Tampereen regatan kuvia.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.