samuel

Shuffle voitti E Scow -rankingin PrePäitsi-osakilpailun.

PrePäitsissä ajettiin kahdessa luokassa: köliveneet omassaan ja kevytveneet ja monirungot toisessa. Käytännössä kevytveneinä oli vain 4 E Scowia ja yksi 29er. Monirunkojen menoa ei ehditty juurikaan seurata, kun ne menivät omia vauhtejaan.

Kaissi lentääOnnettomasta lähdöstä ja yhdestä merkkipoijuun osumisen seurauksena suoritetusta rangaistuspyörähdyksestä huolimatta Shuffle saapui ensimmäisessä lähdössä ensimmäisenä E Scowina maaliin. Kisassa ehdittiin ajaa vain kaksi lähtöä, ja toisessa lähdössä tulimme maaliin kauan Buddyn jälkeen, mutta kuitenkin ennen Loiskista ja Queen Maddea.

LYS-korjatuissa tuloksissa kevytveneiden ja monirunkojen luokassa voiton vei Wippies (Hobie Tiger), mutta seuraavat sijat tulivat Shufflelle ja Buddylle. Pääsimme siis pokkaamaan palkintojenjaosta sekä kultaa E Scow -rankingkilpailusta että hopeaa luokkakilpailusta.

Illalla Salon veljekset Buddysta auttoivat Kaissin satama-altaaseen juhlistamaan Shufflen ensimmäistä voittoa.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.