Viimeisin video

Videot Vimeo.comissa

Uusimmat kirjoitukset

samuel

Shuffle-tiimillä on kaksi venettä. Veneiden kotisatama on EPS.

E Scow

FIN-8 Shuffle on E Scow vuosimallia 2000 (Millennium). Se on tuotu Suomeen kesällä 2007. Veneeseen on tehty luokkasääntöjen mukaiset päivitykset ja veneessä on avoin perä, foiliperäsimet ja uudenlainen barduunaton riki (nk. I-0-riki). Assykonversion tavarat on hankittu, mutta toistaiseksi vasta mastoa on päivitetty. Purjeita on riittävästi joka keliin ja kisaan.

Vene on ennen Suomeen tuloaan ollut New Jerseyn alueella Bay Headissa. Vene ostettiin Suomeen vuoden 2007 Charleston Easter Regatta -kisoista kun Kaissi oli kisaamassa sillä kyseisessä kisassa.

Hobie Tiger

Varustamolla on myös vuoden 2004 Hobie Tiger -katamaraani, jonka purjenumero on niin ikään FIN-8. Se haettiin Ruotsista lokakuun alussa vuonna 2008. Ennen ruotsalaisomistusta sillä on ajettu pari kisaa Hollannissa. (Alkuperäinen purjenumero oli NED-10, mikä näkyi purjeissamme vielä kesän 2009.)

Katamaraania on viritetty ja laitettu aika lailla sen hankinnan jälkeen. Purjeita on hankittu lisää, kaikki köydet on uusittu ja veneeseen on tehty erinäisiä hallintaa helpottavia virityksiä.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.