samuel

Shufflen E Scow ei sitten päässytkään talvisäilöstä Tampereen kisoihin. Trailerin valot eivät käyneet kiinni vetoautoon, eikä sopivaa sovitinta löytynyt.

Atte, Kaissi ja Samuel lähtivät lauantaina Salojen Cosmic Rayn kyytiin. Kipparina toimi Timo. Kisoihin olivat päässeet myös Π ja Loiskis.

Ensimmäisessä lähdössä kosminen säde kisasi Loiskiksen kanssa ihan hyvin, kunnes peräsin hajosi. Shufflelaiset siirtyivät Timon kanssa Busteriin kannustamaan muiden kisaamista. Π:n kova vastus ei haitannut Loiskista, joka hoiteli lauantain kaikki lähdöt nimiinsä.

Sunnuntaiaamuna täydennettiin miehistöä Heikillä ja Mikaelilla, ja laskettiin vesille tamperelaisten isompi scow. Kevyessä tuulessa oli helppo tutustua isosiskoveneen säätöihin. Aika lailla samalla tavalla se toimi kuin E-mallitkin – A on vain paljon isompi ja vähän nopeampi. Yksi leikkimielinen kisalähtökin ajettiin kahden escon ja yhden ascon välillä. Arvatkaa, mikä vene voitti. 🙂

Kisailujen jälkeen vaihdettiin vielä vähän miehiä veneissä siten, että Loiskiksen miehet pääsivät A scowin kyytiin. Loiskikseen puolestaan siirtyi Shufflen miehistö, eli Atte, Heikki ja Samuel. Loiskis on kyllä hyvin kunnostettu ja kunnossa pidetty kisavene. Kölit, köydet ja pylpyrät toimivat, ja venettä on ilo ajaa.

Vaikka tämän vuoden ainoa E Scow -kisa ei kilpailullisesti tarjonnut mitään merkittävää, kokoontumisajot olivat hieno kokemus. Sää suosi ja järjestelyt toimivat mainiosti. Scow-henki oli korkealla, kun purjehdittiin, syötiin, saunottiin ja vietettiin iltaa yhdessä.

Vaikka katamaraanipurjehdus on tällä kaudella ollut Team Shufflella pääosassa, scowiin kotiutui nopeasti. (Keulaan istuessa säädöt ja veneessä liikkuminen palautuivat mieleen kuin selkärangasta. Peräsimessä hyvän pinnatuntuman saaminen vieraassa veneessä kesti hiukan kauemmin.)

Shuffle osallistuu scowilla kaikkiin ensi kaudelle sovittaviin tapahtumiin. Toivottavasti myös muut kisakykyiset scowit saadaan kisoihin viivalle!

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.