kaissi

HTPS:n vuosipäiväkilpailun ensimmäiseksi päiväksi oli luvattu reipasta keliä. Menimme kuitenkin urheasti Mustikkamaalle, johon John oli ystävällisesti luvannut meille tukikohdan kisojen ajaksi. Rannassa oli tyyntä, koska tuuli tuli saaren takaa , laitoimme veneen kuntoon ja läksimme jopa vesille kurkkaamaan tilannetta. Hieman aiemmin Kruunuvuoren selällä oli näyttänyt vielä rannasta katsoen kivalta.

Tuskainen alku (tuuli tuli rantaan vuorotellen saaren molemmilta puolilta ja tuuli shiftasi 180 astetta ollen välillä nollissa ja välillä hieman enemmän). Tuuliraja oli kasinon kohdilla ja päästessamme lähelle tuulirajaa oli helppo huomata, että keli oli aivan jotain muuta kuin reilut puoli tuntia aiemmin – iltapäiväksi ennustettu reipas keli oli jo täällä. Kaissin toiveesta päätimme kääntyä ympäri ja mennä rantaan takaisin – huono keli harjoitella kun koko kauden aikana ei ole vielä kertaakaan päässyt edes trapetsilla käväsemään.

Kävimme myöhemmin uudelleen Mustikkamaan beachilla toteamassa, että päätös oli ok. Keli oli reipastunut, yksi Star tuli iso palasina rantaan ja vesillä oli ehkä viisi Expressiä ja yksi Louhi. Kaikki muut olivat jättäneet väliin.

Toivotaan, että Suursaaren kierto ei tuo ikäviä uutisia. Ulkomerellä on oikeasti nyt todella ikävä keli ja Suursaaresta on pitkä matka takaisin tuossa kelissä.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.