kaissi

Nonni. Matka taitettu ja uutukainen on Suomessa. Kävimme siis Samuelin kanssa heittämässä reissun Ruåtsin ytimessä Jönköpingissä, johon veneen edellinen omistaja Filip Manninge lupasi ystävällisesti tulla vastaan. Näin saimme shoppailureissumme pysymään siedettävän pituisena ja hintaisena.

Hakureissu heitettiin Turusta ts. surffailimme sunnuntai-illan kelissä lautalla yli Tukholmaan, josta kaasuttelimme maanantaina Jönköpingiin, tarkastimme veneen, teimme kaupat ja kaasuttelimme edelleen takaisin Tukholmaan. Ilma naapurilassa oli mukavan aurinkoinen ja matka meni sujuvasti – aika riitti hyvin ja forkkis seurasi ehjänä perässä jopa tietöiden kaventamilla tieosuuksilla – tosin minä varmaan laihduin viisi kiloa hikoilemalla kun tuijottelin taustapeilistä 2.6m leveän kuorman seikkailua auton perässä.

Uutukainen perässä matkalla Tukholmaan

Uutukainen perässä matkalla Tukholmaan

Tämä tosin ei ollut läheskään niin stressaavaa kuin huomata, että aina ystävällinen Hakkapeliitta navi ohjasi isännät takaisin laivasatamaan keskustan läpi. Kungsgatatin ruuhkassa forkkis perässä oli jo ehta rekkamiesolo. Apukuskin paikalta alkoi kuulumaan todella tuskaisia örähdyksiä kun Hakkapeliitta päätti kesken korttelikisan kaatua… mihinkäs sitä nyt menisi?

Forkkiksella Kungsgatanilla

Forkkiksella Kungsgatanilla

Paljon jännitetty laivailuosuuskin meni sujuvasti vaikka otimme hieman optimistisen 1.9 metriä korkean paikan. Masto sojotti edestä juuri sen 10cm yli, mutta näemmä mastokin mahtui ilman suurempia virityksiä laivaan. Hyvä tietää jatkossa, että forkkiksetkin kulkevat ongelmitta laivoilla yli.

Laivaa odotellaan rekkamiesten tavoin - rekkaparkissa.

Laivaa odotellaan rekkamiesten tavoin – rekkaparkissa

Shufflen lelut makaavat nyt ESP:llä kauniissa rivissä. Uutukaisen testit vetästään huomenissa HSK:lla. Siitä etiäpäin katsellaan sitten kelien ja kiireiden mukaan. Kohta seuraa talvisäilytys.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.