samuel

Loiskis jatkoi vakuuttavia otteita ja voitti kaikki kolme sunnuntain lähtöä näytöstyyyliin. Kukaan ei tainnut päästä edes lähelle. Vuoden 2008 luokkamestaruus meni siis Turkuun. Onnittelut pojille! Meille riitti onneksi pelkkä regattaan osallistuminen ranking-sarjan voittoon.

Rankingin kannalta oli kiva saada yksi toinenkin venekunta regattavoittajaksi, mutta vähän harmitti, että emme sunnuntaina pystyneet edes tarjoamaan minkäänlaista vastusta. Tuntui, että vaikka teimme asioita oikein ja purjehdimme aika lailla samoissa tuulissa muiden kanssa, meillä oli jokin mystinen käsijarru päällä. Veneen vauhti oli tuntuvasti normaalia huonompi, ja ohjaustuntuma veltto. Ehkä meillä oli myös vähän huonoa tuulta veneessä…

π osallistui järjestäjien (Salojen) luvalla kisaan assyn kanssa. Hyvältä näytti, ja meno oli myötätuuleen aika vauhdikasta.

1 kommentti

  1. Kahdesta ensimmäisestä lähdöstä on Shufflen ja Loiskiksen GPS-datasta tehdyt videot ”Esko-TV:ssä”: http://www.vimeo.com/groups/finscow

    Kommentti, kirjoittanut samuel — 20.09.2008 @ 11:58

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.