kaissi

Shuffle on nyt majaillut viikon verran Tampesterissa assynkonversioprojektin takia. Veneen lasikuitutyöt valmistunevat ensi viikon alussa, jonka jälkeen pitää vielä tehdä maston viimeistely, muutamien plokien ja ohjaimien asententelut ja tacklinen ja fallin pujottelu paikoilleen. Näiden operaatioiden jälkeen on aika ottaa savut uudesta assykonffiksesta – jos vain keli tämän sallii – ennusteiden mukaan ensi viikko on taas reipastuulinen.

Kovempaan keliin ei arvaa lähteä ennen kuin veneeseen on asennettu uudelleen barskat ja viuluvantteja lyhennettu kovemman vanttipaineen saavuttamiseksi. Lisätietoja ja kuvia heti kun vene tulee takaisin kotisatamaan.

1 kommentti

  1. Näyttää siltä, että Shuffle pääsee veteen seuraavan kerran vasta Tampereen regatassa. Toivottavasti päästään ottamaan assystä ensimmäiset tyypit Näsijärvellä.

    Kommentti, kirjoittanut samuel — 28.08.2008 @ 10:09

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.