kaissi

Kävimme tänään Heikin ja Samuelin kanssa pitkästä aikaa ottamassa maistiaiset Shufflella – ikäänkuin treeninä perjantaiselle PrePäitsi-kisalle. Ennen treenejä virittelimme tuplasaalinkirikin kutakuinkin purjehduskuntoon ja pistelimme fiiliksen pohjalta rikin pauttiarallaa oikeaan trimmiin – tosin ilman trimmiohjetta, joka unohtui intternettiin. Saimme kuitenkin rikin pystyyn ja kutakuinkin kohdilleen. Tosin näyttäisi siltä, että viulustagat on tullut ryssittyä hieman, koska haluttua 350 lbs:n vanttipainetta ei niihin saa millään vaan vantit ovat liian pitkät. En tosin tajua mien. Mittasin varmasti sata kertaa vanttien kiinnityspaikat. Ei tajua. No kuitenkin väärin pimpattu. Noin 300 lbs kenties saisi vaan pienen venyttelyn jälkeen ei sitäkään. Pitää tutkia ja pimpata uusiksi. Onneksi ei ole rodit – voi lyhentää ihan ilman Nautorin apua 🙂

Kävimme myös heittämässä pienen lenkin. Tuuli oli kaiketi 4m/s ja puuskat 7 – 8m/s. Puuskissa oli taas selkeästi liikaa poweria. Alavantit olivat aika löysät, päävanteissa noin 400 lbs ja viuluissa 250 lbs. Rake oli vanhan mallin mukaan mitattuna 33’10”. Pitää kasvattaa rakea ja pistää päävantteihin se 600 lbs jos kolmella pitää vetää vastaavassa. Onneksi Mikke on tulossa PrePäitsiin ja Kaissi saa suditella pikkusen huolimattomammin ratakisat 🙂

Aamulla pakkaus, veneen siirto Jyväskylään ja pientä trimmien ihmettelyä ja treenailua Π:n, Loiskiksen ja kenties Buddynkin kanssa.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.