kaissi

Vuoden 2008 Nationals-kisat Jenkeissä pidetään Lakewoodissa New Yorkin osavaltiossa. Kisat ovat 50-vuotisjuhlakisat ja pidetään samassa paikassa kuin kaikkien aikojen ensimmäiset Nationals-kisat. Suuren juhlan ja kohtalaisen keskeisen sijainnin takia paikalle odotetaan sankkaa osanottajajoukkoa – kenties jopa ennätysjoukkoa?

Kilpailut ajetaan uuden luokkasäännön mukaisesti ts. suurin osa venekunnista tulee ajamaan asymmetrisellä konfiguraatiolla. Tämä tekee kilpailusta mielenkiintoisen, koska uusi riki tuo varmasti uusia nimiä kärkeen – osin riippuen siitä ketkä ehtivät parhaiten opiskelemaan asymmetrisen salat. Tästä hyötyvät erityisen paljon myös ne fleetit, jotka ovat ajaneet jo pari viimeistä vuotta asymmetrisillä paikallisesti.

Näillä näkymin kisoissa nähdään myös suomalaisväriä. Shuffle-varustamo on tehnyt periaatepäätöksen lähteä kisoihin ja valmistelut ovat jo käynnissä. Jotta kisat eivät menisi aivan pelkäksi assyn opiskeluksi, Shuffle saa keväällä sahaa ja poraa ja Espoon edustalla tullaan näkemään ehta assyesko toivon mukaan jo huhtikuun alusta. Tällä hetkellä kartoitetaan halukasta jengiä, koska kaikki Shufflen porukasta eivät valitettavasti voi osallistua kisoihin.

Kiinnostusta lähteä mukaan? Ota yhteyttä varustamoon vaikka kommentoimalla tätä juttua.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.