kaissi

Kausi 2007 on nyt virallisesti paketissa. Varustamon väki kävi eilen illalla paketoimassa veneen kuljetuskuntoon talvisäilytystä odottelemaan. Lähipäivinä selvinnee mihin vene saadaan talveksi. Tällä hetkellä kiikarissa on lähialueelta löytyvä lämmin talvipesä, jossa veneen ja purjeet saa kunnolla kuivaksi ja pidettyä pakkaselta suojassa. Lähisäilytys on toiveissa, koska veneelle voi löytyä talvellakin käyttöä – tästä lisää myöhemmin.

Ennen paketointia Shuffle käväsi pikaisesti ulkona Vene-lehden toimittajan Kari Wilenin kanssa. Valitettavasti meitä oli mukana vain kolme ja tuuli oli kovasti puuskaista ja shiftailevaa. Lisäksi lähtökiireistä johtuvan kohelluksen takia spinnun nosto ei onnistunut, joten taisimme antaa toimittajalle aika surkean kuvan veneestä. Toivon mukaan saamme ensi kesänä paremmissa keleissä paikattua puutteellista kuvaa. 🙂

Kiitos vielä kerran miehistölle ja muille kisakumppaneille kuluneesta kaudesta. Kivaa oli ja toivotaan, että ensi kaudella veneitä ja kisoja on hieman enemmän.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän kirjoituksen kommenteista.

Tätä viestiä ei voi kommentoida.